dimarts, 23 de novembre del 2010

Contenidor de piles a secretaria.

Companys i companyes de Primària. Us volem anunciar que a la secretaria del nostre col·legi tenim un contenidor per a reciclar les piles.
Les piles contenen mercuri, un element molt contaminant pel medi ambient. Una única pila alcalina pot contaminar 175.000 litres d'aigua.
Per tant, posa't les piles i porta les piles gastades al contenidor de secretaria.


Nens i nenes de 5è de Primària

dilluns, 15 de novembre del 2010

VOLS COL·LABORAR?

A la nostra escola estem col·laborant amb el medi ambient, per fer que el món sigui més net. Aquesta setmana hem fet eleccions i hem triat, amb urna transparent i tot, al Delegat Verd amb el que farem reunions i li donarem idees per parar de contaminar i per que la nostra escola sigui verda amb el medi  ambient.
Si vas a una escola i vols  ser també respectuós amb el medi fes com nosaltres, que ja són pocs els que porten paper de plata o plàstic per embolicar l'esmorzar. Estem reduint residus i portem carmanyola o uns embolcalls de roba amb cinta adhesiva i pels "despistats" que encara porten paper de plata hem posat a la classe unes bosses grogues per recollir-ho. També recollim el paper que sobra a la classe i que ja no es pot escriure per cap de les dues cares.
No costa gaire i es  interessant fer alguna cosa pel nostre món.  Anima't!
Nens i nenes de 4t de primària

RECICLEM

   A  la nostra escola ens agrada reciclar. Per això, tenim un capità planeta a cada classe que canvia cada setmana. Tots som "capità planeta" al llarg del curs una o més vegades.
El capità planeta s'encarrega de portar al contenidor blau els papers que a la classe hem  anat dipossitant a una capsa blava, que hem pintat a les classes de plàstica, també és l'encarregat de tancar les llums i les portes per tal d'estalviar energia.
A les classes també tenim una bossa groga en la que fiquem el paper de plata que porten els nens despistats que s'obliden de portar un "taper" o un rok an boll. Aquest paper de plata el recollim a una capsa gran i no sabem per a què. L'Esther ens diu que el que farem amb el paper de plata és una sorpresa.
                                                             
 Natalia Serra 4t

dimecres, 10 de novembre del 2010

El diumenge 21 de novembre celebrarem al Parc del Cerdanet de Sant Feliu de Ll. el dia de la reforestació

El pròxim diumenge 21 de novembre a les 10:30 del matí es celebrarà al Parc del Cerdanet de Sant Feliu de Llobregat el dia de la reforestació.
És una bona oportunitat per fer una escapada amb la família o els amics a la natura i contribuïr en la millora del medi ambient.
Aquest acte està organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i patrocinat per la marca de vehicles TOYOTA.
Per participar-hi només cal  enviar un e-mail a vtejera@motorllavina.net o trucar al telèfon
93 410 38 38.

JA SAPS, EL DIUMENGE 21 TENS UNA CITA AMB EL MEDI AMBIENT.
PARTICIPA-HI!

dimarts, 2 de novembre del 2010

Bosses per a la recollida selectiva

Per fomentar la recollida selectiva dels residus, l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat proporciona a totes aquelles persones que portin algun residu tant a la deixalleria fixa com a la mòbil, un pack de tres bosses de colors que fan la funció de cubell.

A la nostra escola també posem en pràtica la recollida selectiva. Totes les classes d'Educació Infantil i Primària disposen d'un pack per recollir paper i envasos. La bossa verda, és a dir, la de vidre, no la fem servir perquè als alumnes no se'ls hi permet portar elements de vidre a l'escola.

Si voleu més informació sobre aquesta campanya, cliqueu al següent enllaç:
Web Ajuntament de Sant Feliu

Aviat tindreu més noticíes nostres!