dimecres, 23 de novembre del 2011

JA SOM ESCOLA VERDA!!

Hola a tothom!!

Primer de tot (i amb una mica de retard) voldriem donar-vos la benvinguda al curs 2011-2012, un curs que ve i vindrà carregat de novetats "mediambientals".

La primera gran notícia d'aquest caire és que, per fi i oficialment, ja som Escola Verda!! Si si, com esteu llegint. Després de molt de temps treballant, esforçant-nos i lluitant, la Generalitat de Catalunya reconeix la nostra tasca com a escola lluitadora per conservar el medi otorgant-nos el distintiu d'Escola Verda. El lliurament dels distintius s'ha portat a terme a Tàrrega. Fins allà ens hem desplaçat 6 representants de la nostra comunitat educativa: alumnes, mestres i professors, pares i el director general del nostre centre.

Però encara no està tot fet. Ara comença la feina i mica en mica hem de seguir lluitant pel canvi i aconseguir una escola plenament sostenible.

Properament realitzarem un acte per tota la comunitat educativa (famílies, docents, direcció ...) on celebrarem l'otorgament del distintiu Escola Verda. Us mantindrem informats. 


A continuació us deixem un enllaç molt interessant:


http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467&newid=14353&widget=not_act

Una salutació!