dijous, 24 de maig del 2012

TROCAMBA!!

Avui ha estat el gran dia: la 2a edició de la TROCAMBA. Els Delegats Verds de Primària i Secundària de la nostra escola ens hem trobat al Palau Falguera amb els comités ambientals d'altres escoles. Allà, per començar, hem compartit experiències realitzades a les escoles. Gràcies a aquesta activitat, hem aprés coses que fan altres escoles i hem agafat moltes idees per portar a la pràctica en propers cursos. 


Els Delegats Verds de Primària, a continuació, hem fet una gimkana sobre l'energia, on hem aprés que les bombetes incandescents consumeixen molt més que les de led, o que a Catalunya només fem servir un 3% d'energies renovables. En canvi, els nois i noies de Secundària han anat al CineBaix on han vist la peli Energia.


Per acabar i com a cloenda, tots ens hem repartit en tallers on poder expressar tot allò que hem aprés avui. Alguns han fet anuncis, videos o mots encreuats, i d'altres han fet cançons, jocs de preguntes o pancartes. 


Una cosa està clara: hem conegut a gent d'altres escoles, ens hem divertit a l'hora que apreniem i .. volem repetir l'any que vé!!




dimecres, 16 de maig del 2012

2ª EDICIÓ DEL CONCURS DE RECICLATGE

El concurs de Reciclatge ha tornat a estar tot un éxit. Amb la participació d'unes 70 famílies, els projectes elaborats no només són auténtiques obres d'art sino que, a més, han estat elaborats d'una manera totalment sostenible, aprofitant objectes i materials del nostre voltant que, en una altra situació, haurien acabat a les escombraries. A continuació trobareu una imatge amb el projectes guanyadors. Felicitats a tots quatre!!


dimecres, 9 de maig del 2012

OLOR A TROCAMBA

Avui es hem trobat els Delegats Verds. Hem fet un reunió i hem estat parlant de la Trocamba, la Trobada de tots els Delegats Verds de Sant Feliu de Llobegat, la cual es farà al Palau Falguera. Hi anirem tots els delegats de l'escola excepte els de 6è, que estaràn al viatge de fi de curs.
Durant aquesta trobada hem estat parlant sobre el que exposarem a la Trocamba a altres escoles. 
Els temes escollits han estat:


- L'hort urbà
- Com aprofitem l'aigua 
- Auditoria de paper d'alumini


A part de fer intercanvi d'experiències amb Delegats Verds d'altres escoles, també farem una gimkana sobre l'energia. 


La trobada la farem el dia 24 de maig per tant, ja us mantindrem informats.