dijous, 30 d’octubre del 2014

TENIM PASTANAGUES A L'HORT!!



Avui hem tingut molta feina. Primerament, hem organitzat l'armariet de les eines. Seguidament, hem lligat els enciams romanes per a que deixin passar més Sol a les demés i hem arrencat algunes pastanagues, ja que l'any passat no ens van créixer prou perquè no tenien espai. Per últim, hem regat la taula de cultiu amb el vaporitzador. La setmana que ve, més i millor!

dimecres, 29 d’octubre del 2014

AQUÍ HI HA VIDA!!!

MARES, PARES, NENS, NENES, ÀVIS, ÀVIES, MESTRES, TIETS.... HEM SUPERAT LES 6000 VISUALITZACIONS D'AQUEST BLOC!!

SI TENIU IDEES A COMPARTIR, SUGGERÈNCIES, OPINIONS....ESCRIVIU-NOS A comissioambiental@vergesalut.com

Entre tots i totes fem pinya!! Bona castanyada a tothom!!

dijous, 23 d’octubre del 2014

HEM PLANTAT RAVES!!

Eiiiiiiiiiiii!!! Aquesta setmana els nens i nenes de segon hem sembrat llavors de raves. Ara toca esperar i veure si surten els petits brots. Les escaroles estan creixent molt i les hem lligat per veure si les fulles interiors surten blanques i tendres. Hem deixat tres sense lligar per comparar-les amb les altres. Ah! També hem hagut de regar, amb la calor que fa la terra estava molt seca!!

dimarts, 21 d’octubre del 2014

REAPROFITEM L'AIGUA!!

Avui, els nens i nenes de 4t B han estat aprofitant l'aigua de les aixetes i de la pluja, ja que les hem passat a les garrafes. Tot i que està una mica bruta, pensem que les plantes no ho notaran. Seguidament hem plantat els pèsols dels yogurts i hem acabat de completar la nostra taula de cultiu!

dijous, 16 d’octubre del 2014

VISCA LA TERRA!!!

Avui, als nens i nenes de 4t A ens ha tocat anar a l'hort. Hem aprofitat l'aigua sobrant de les aixetes per a regar i hem ordenat i recollit la terrassa. Per últim, hem comprovat els yogurts amb les llavors de pèsol i, sabeu que? Només han crescut les que tenien terra. De les de cotó no en sabem res de res. Fins la propera!


L'HORT FA OLOR A CEBA!!

Aquesta setmana els nens i nenes de 2n hem seguit plantant. Els ha tocat a les cebes. 
Hem fet dues rengleres. I sabeu? Les escaroles, les cols i els enciams de la setmana anterior han crescut una mica! Això rutlla!

dijous, 2 d’octubre del 2014

QUI VOL AMANIDA?

AVUI ELS NENS I NES DE 4t A HAN ESTAT PLANTANT. PRIMERAMENT, HEM ACABAT DE PREPARAR LA TERRA I HEM DISSENYAT ELS RENGLONS. DESPRÉS HEM INTRODUIT EL PLANTER (ENCIAM ROMANA I ENCIAM DE FULLA DE ROURE) I, DARRERAMENT, HO HEM REGAT. ARA, A ESPERAR QUE LA NATURA SEGUEIXI EL SEU CURS!!



dimecres, 1 d’octubre del 2014

ELS NENS I NENES DE 2n ENS POSEM EN MARXA!!



BONA TARDA!!!
EL CURS JA ESTÀ EN MARXA!!! Els nens de 2n hem començat la temporada al nostre hort!!! Ens hem preparat amb guants i pales per renovar la terra i adobar-la. El compost fa una mica de pudor, però es pot suportar. 
Ara ja està preparada per plantar. 
JA US HO EXPLICAREM COM VA.....