dijous, 27 de novembre del 2014

PLANTA DEL PÈSOL...LA CONEIXEU?




Avui, la meitat de la classe de 4t A ha anat a l'hort. No calia regar ja que ahir va ploure. Hem après que la planta del pèsol és enredadera i, per això, els hi hem posat unes canyes per que puguin pujar.

dimecres, 26 de novembre del 2014

MERCAT DE 2a MÀ A LA PLAÇA DE LA VILA EL 29-11-14

EN MOTIU DE LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS, AQUEST DISSABTE 29 DE NOVEMBRE,  A LA PLAÇA DE LA VILA, PODREU TROBAR UN MERCAT MOLT INTERESSANT, RELACIONAT AMB LA SOSTENIBILITAT I EL MEDI AMBIENT.
                                                NO US HO PERDEU!!!

dimarts, 25 de novembre del 2014

SETMANA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS!!

EI FAMILIES, NENS, NENES, TIETS, TIETES, COSINS.....AQUESTA SETMANA CELEBREM LA SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS.....I JA SABEU, TOTS ELS GRANS DE SORRA, SUMEN!!!!

divendres, 21 de novembre del 2014

II Confint Estatal: Treball dels professors



Durant les tres jornades de la Confint Barcelona, els professors de tota Espanya vam compartir experiències diverses. A la fotografia, estem 4 dels 6 membres de la delegació catalana.

dimecres, 19 de novembre del 2014

II Conferència Estatal Confint Barcelona 2014

La Judit Saubi, alumna de 4t ESO, i en Jordi Medina, professor del Centre, van participar a la Confint 2014 de Barcelona durant la setmana passada. Ha estat una experiència molt estimulant i gratificant!!

dimarts, 18 de novembre del 2014

LA PLUJA DE TARDOR PEL NOSTRE HORT!!



Avui els nens i nenes de 4t B han estat plantant enciams, ja que la setmana passada vam collir-los amb l'altra classe. Una vegada fet, ho hem regat aprofitant l'aigua de la pluja que recollim a grans cubells.

divendres, 14 de novembre del 2014

COMPARTIM ENCIAMS!!



Avui els nens i nenes de 4t A han fet la primera collita del curs. Com que els enciams estaven enormes, els hem arrencat amb molt de compte. Han sortit sis i, per això, hem portat tres a l'altra classe, pels nens i nenes de 4tB, i els altres tres els hem sortejat entre nosaltres.

dimarts, 11 de novembre del 2014

JA TENIM DELEGATS VERDS!!! ESTEM MOLT CONTENTS!!





Aquest any nosaltres som els delegats verds i ens agradaria molt que TOTS ens ajudéssiu a formar part d'aquest projecte. Podeu col·laborar enviant-nos els vostres suggeriments a comissioambiental@vergesalut.com.

Gràcies per la vostra participació per formar una escola més sostenible!!!

RECOLLIM ENCIAMS...!!!!







Els nens i nenes de segon, vam fer ahir la nostra primera collita d'enciams. Les escaroles estan a punt! Però, sabeu? Hem descobert que les fulles de col tenen uns visitants molt especials. Els cucs se les estan menjant!!! Haurem de fer alguna cosa.....

dijous, 6 de novembre del 2014

Campanyes de gestió ecologica

A les jornades de Tinguem Cura del Planeta es van presentar diferents propostes d'anuncis publicitaris de l'Ajuntament de Barcelona.

dilluns, 3 de novembre del 2014

FOTOGRAFIES TROCAMBA 2014











Aquí tenim als alumnes de 1r i 2n ESO a les diferents activitats de la TROCAMBA 2014

TROCAMBA 2014

Els nostres Delegats Verds del VIRSA van participar a la Trocamba d'enguany. Van recollir moltes iniciatives de la resta d'escoles del municipi i van participar a diferents tallers i activitats.

Projecte TCP

Aquí tenim, d'esquerra a dreta, a l'Aleix, a l'Oriol, a l'Anna i a l'Ainhoa, alumnes de 2n d' ESO, participant a la trobada que es va fer a Sabadell pel projecte Tinguem Cura del Planeta. Ho van fer superbé i per això els felicitem.