divendres, 27 de febrer del 2015

TENIM BOIXACS!!



Després de vàries setmanes sense poder anar a l'hort hi em tornat. La terra estava molt seca, ens ha tocat remoure-la, afegir-ne una mica més i fer una bona regada. Les cols, raves i cebes han crescut i se les veu felices. Els boixacs segueixen fent unes flors taronges molt boniques. Tenim ganes de veure com creixeran ara que s'acosta la bonança de la primavera.
BON CAP DE SETMANA!!!!!

dijous, 26 de febrer del 2015

GAT MISTERIÓS




Avui els nens i nenes de 4t A han estat arreglant les jardineres, ja que ha tornat a entrar el gat "menja collites" i ha fet de les seves. D'altra banda, hem collit algunes pastanagues i les hem sortejat a la classe. Bon profit!

dijous, 19 de febrer del 2015

GARRAFES D'AIGUA



Els nens i nenes de 4tA hem tornat a l'hort després de tants dies sense anar. Hem emplenat garrafes amb l'aigua sobrant de les aixetes i hem regat utilitzant el vaporitzador. Fins la propera!

divendres, 6 de febrer del 2015

FA FRED...!!!!


Dia molt i molt fred a l'hort. Avui hem estat omplint garrafes amb l'aigua de la pluja d''aquests darrers dies il'hem aprofitat per a regar les taules de cultiu. Ens hem deixat netejar una mica el terra, ja que l'aire omple tot de sorra. El proper dia, més i millor. Bye!