dijous, 24 de maig del 2012

TROCAMBA!!

Avui ha estat el gran dia: la 2a edició de la TROCAMBA. Els Delegats Verds de Primària i Secundària de la nostra escola ens hem trobat al Palau Falguera amb els comités ambientals d'altres escoles. Allà, per començar, hem compartit experiències realitzades a les escoles. Gràcies a aquesta activitat, hem aprés coses que fan altres escoles i hem agafat moltes idees per portar a la pràctica en propers cursos. 


Els Delegats Verds de Primària, a continuació, hem fet una gimkana sobre l'energia, on hem aprés que les bombetes incandescents consumeixen molt més que les de led, o que a Catalunya només fem servir un 3% d'energies renovables. En canvi, els nois i noies de Secundària han anat al CineBaix on han vist la peli Energia.


Per acabar i com a cloenda, tots ens hem repartit en tallers on poder expressar tot allò que hem aprés avui. Alguns han fet anuncis, videos o mots encreuats, i d'altres han fet cançons, jocs de preguntes o pancartes. 


Una cosa està clara: hem conegut a gent d'altres escoles, ens hem divertit a l'hora que apreniem i .. volem repetir l'any que vé!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada