dilluns, 4 de febrer del 2013

LES NOSTRES EXPERIÈNCIES A L'HORT

Els alumnes de quart, després de baixar a l'hort, han explicat les seves experiències en aquest indret. Aquí teniu el que cada grup ha escrit:

Bon dia a tothom!!!
En el nostre Hort Urbà cultivem moltes plantes com per exemple: els enciams. I fins i tot algunes vegades ens ho mengem!!
Aquest any hem plantat escaroles i estan molt grans i estem molt contents.
També aquest any hem construït una altre taula de cultiu per a primer i segon de primària . Abans un gat es feia caca a les nostres plantes però ara ho hem arreglat amb ampolles i ja no ve a fer les seves necessitats.
Adéu a tothom i que us vagi molt be el dia!!!

Èrika, Rebeca, Irene, Claudia, Marc



El nostre hort urbà és ecològic amb flors i verdures. Quan les verdures creixen nosaltres les mengem i estan molt apetitoses. Nosaltres sempre anem a l'hort urbà per regar o posar llavors. El nostre hort està format  per fibra de coco que és el substrat i humus com aliment de les plantes.

Lucia R., Sergi, Mireia, Carla, Nico




Hola nens i nenes pares i mares!!!
Aquest any  al nostre hort urbà tenim un amiguet que és el gat que es fa caca com l’ any passat, però l’hem arreglat posant unes garrafes d’aigua. L’altre dia a la taula de cultiu dels nens del cicle inicial i vam barrejar fibra de coco amb humus. I esperem que  s'ho passin molt bé cultivant i regant com nosaltres els del cicle mitjà. El nostre hort té plantat escarola, col llombarda, col-i-flor i bledes, però no només això, tenim plantes molt boniques com per exemple: jacints, farigoles, juliverts, crocus, gira-sols, pensaments, ...

Ana M., Naira, Christian, Anna B.




L'altre dia vam baixar a l'hort urbà per preparar la taula de cultiu a primer i segon. Li vam posar la fibra de coco i a sobre l'humus per poder plantar.
També vam veure que les plantes que havíem plantat a principis de curs ja havien crescut.

Núria, Allyana, Iker, Carlos





L'hort urbà és fantàstic!!!
Sempre que baixem estem entusiasmats per plantar coses noves i regar!!! Si nosaltres no fem res tenim enveja dels altres. L'hort urbà és molt divertit perquè és el millor!!!
Cada setmana plantem a l'hort urbà. És el millor perquè sempre aprenem. Ens agrada molt l'hort urbà per les seves vistes i les precioses plantes.

Nube, Lucia, Ana O., Éric






Vam preparar la taula de cultiu de primer i segon barrejant la fibra de coco i l'humus. La fibra de coco estava molt freda! Però amb l'humus estava més calenta.

Judith, Éric V., Hugo, Magnòlia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada