dissabte, 30 de novembre del 2013

Entrega de premis: Concurs "Cuinar és aprofitar"

Ahir divendres 29 de Novembre es va dur a terme l’entrega de premis del Concurs “Cuinar és aprofitar” en relació a la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Un concurs de receptes de cuina on l’ingredient principal havia de ser una sobralla o resta d’aliment del dia anterior. Una forma pràctica i original d’aprofitar i cuinar. Els guanyadors de la cullera honorífica van ser:

3r A: Bunyols de cigrons (Lucia Perea)
3r B: Pudding (Paula Ortega)
4t A: Pizza d’arròs (Míriam Valero)
4t B: Boletes de xocolata (Marta Pau)
5è A: Pastissets salats (Paula Luque)
5è B: Migas (Nube Ortíz)
6è A: Roba vella (Maria Grau)
6è B: Tartaletes de pollastre i xapinyons (Alejandra Puig)

D’altra banda, també es van fer algunes mencions especials:

4t A: Hamburguesa montanyesa (Enric Martos)
5è A: Puré de verdures (Helena Argudo)
6è A: Truita de patates (Sara Daza)

Properament s’editarà el llibre digital “Cuinar és aprofitar” amb totes les receptes guanyadores i mencions especials. El podreu trobar a la pàgina web de l’Escola: www.vergesalut.com

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada