dimecres, 1 de juny del 2016

TROCAMBA







Uns 200 alumnes de primària i secundària de 12 centres de la ciutat que formen part del programa Agenda 21 escolar participaran el proper dimarts 31 de maig en la sisena TROCAMBA (Trobada de Comitès Ambientals d'Alumnes) de Sant Feliu. La celebració, que tindrà lloc de 9 a 16.15 h al Palau Falguera, permetrà als alumnes treballar diferents qüestions sobre el reciclatge de la matèria orgànica i l'alimentació ecològica i de proximitat.
La trobada vol ser un espai d'intercanvi d'idees i bones pràctiques entorn la sostenibilitat de les escoles participants. La TROCAMBA està organitzada pels mateixos mestres, professors i alumnes de les escoles de l'Agenda 21 de Sant Feliu, amb el suport i la coordinació de l'Oficina de Serveis Ambientals.
La trobada s'estructura en tres parts. Una d'intercanvi d'experiències de sostenibilitat a l'escola i una de més temàtica en què els alumnes faran tallers de descoberta del riu Llobregat, un sobre la qualitat de les aigües, i l'altre d'ornitologia i anellament d'ocells. A continuació faran una visita a l'hort social de Sant Feliu i després de dinar, per tancar la sessió, presentaran a l'auditori del Palau el treball realitzat per les escoles durant l'any.
De primària, van anar a la Trocamba els delegats verds de 3r, 4t i 5è. L'Adrià, el Lucas, el Guillem, el Tirso, el Joan i la Valeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada