dijous, 10 de febrer del 2011

Escrivim sobre el medi ambient (II part)

LA BICICLETA


La bicicleta es un mitjà de transport que no contamina. Pot ser amb motor o sense motor. La que té motor contamina i la que no té motor no contamina. La majoria de la gent la porta sense motor. La gent que no vol mantenir el medi ambient segur que porta la que té motor.
Anar amb bicicleta es bo per la nostra salut perquè no contamina i ens facilita la nostra relació amb els altres.
És un dels mitjans més insegurs que hi ha perquè hem de tenir cura amb els cotxes ja que no se’ls respecta.
Sembla que ara els pobles s’estan conscienciant i cada vegada tenim la sort de trobar més carrils especials per totes les bicicletes.


Christian 4t A



NOVA GENERACIÓ RECICLABLE!
Els transports públics per exemple: tren, autobús, avió, metro, ave, etc...estan molt bruts. Jo quan arribo al transport em trobo ampolles de vidre, coca-cola caiguda que després fa pudor al transport públic...
Ara teniu una nova generació i és aquesta: és l’aigua aspiradora que treu la brutícia i els nens s’ho passan “bomba”! I vostès també!. Es tracta d’una aspiradora que té com un xip, i si li dius per exemple: recull la brutícia! Ell ho fa. I una altra cosa és que no té piles i no les heu de llançar. I també renta els plats!
Val 90 euros i se li espatllés li donem un altre de regal i no et mouràs del sofà mai de la vida! I una altra cosa: les escombraries també les recicla!
Noelia Bueno 4t A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada