dimecres, 23 de novembre del 2011

JA SOM ESCOLA VERDA!!

Hola a tothom!!

Primer de tot (i amb una mica de retard) voldriem donar-vos la benvinguda al curs 2011-2012, un curs que ve i vindrà carregat de novetats "mediambientals".

La primera gran notícia d'aquest caire és que, per fi i oficialment, ja som Escola Verda!! Si si, com esteu llegint. Després de molt de temps treballant, esforçant-nos i lluitant, la Generalitat de Catalunya reconeix la nostra tasca com a escola lluitadora per conservar el medi otorgant-nos el distintiu d'Escola Verda. El lliurament dels distintius s'ha portat a terme a Tàrrega. Fins allà ens hem desplaçat 6 representants de la nostra comunitat educativa: alumnes, mestres i professors, pares i el director general del nostre centre.

Però encara no està tot fet. Ara comença la feina i mica en mica hem de seguir lluitant pel canvi i aconseguir una escola plenament sostenible.

Properament realitzarem un acte per tota la comunitat educativa (famílies, docents, direcció ...) on celebrarem l'otorgament del distintiu Escola Verda. Us mantindrem informats. 


A continuació us deixem un enllaç molt interessant:


http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=1467&newid=14353&widget=not_act

Una salutació!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats a totes aquelles persones de la nostra comunitat educativa que esteu treballant per fer de la nostra escola, Verge de la Salut, una escola sostenible amb el medi ambient. L'esforç dóna resultats: JA TENIM EL DISTINTIU D'ESCOLA VERDA!
    Magda Buscà

    ResponElimina