Ahir divendres 29 de Novembre es va dur a
terme l’entrega de premis del Concurs “Cuinar és aprofitar” en relació a la
Setmana Europea de Prevenció de Residus. Un concurs de receptes de cuina on l’ingredient
principal havia de ser una sobralla o resta d’aliment del dia anterior. Una
forma pràctica i original d’aprofitar i cuinar. Els guanyadors de la cullera
honorífica van ser:
3r A: Bunyols de cigrons (Lucia Perea)
3r B: Pudding (Paula Ortega)
4t A: Pizza d’arròs (Míriam Valero)
4t B: Boletes de xocolata (Marta Pau)
5è A: Pastissets salats (Paula Luque)
5è B: Migas (Nube Ortíz)
6è A: Roba vella (Maria Grau)
6è B: Tartaletes de pollastre i
xapinyons (Alejandra Puig)
D’altra banda, també es van fer
algunes mencions especials:
4t A: Hamburguesa montanyesa (Enric
Martos)
5è A: Puré de verdures (Helena Argudo)
6è A: Truita de patates (Sara Daza)
Properament s’editarà el llibre
digital “Cuinar és aprofitar” amb totes les receptes guanyadores i mencions
especials. El podreu trobar a la pàgina web de l’Escola: www.vergesalut.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada