dijous, 26 de juny del 2014

RESUM DEL CURS!


Hola nois, noies i famílies de l’escola

Gràcies a tots nosaltres cada cop anem fent que l’escola sigui més sostenible amb el medi ambient.

Aquest curs hem continuat amb les actuacions que ja teníem establertes:

. El capità planeta cuida que a classe reciclem el paper, que la despesa d’energia de llum i calefacció sigui la justa i necessària, regar les plantes que es puguin tenir a les aules...

· Seguim evitant els embolcalls innecessaris dels esmorzars portant carmanyoles o Boc’n Rolls. D’aquesta manera hem reduït molts residus però encara falta seguir amb la mateixa dinàmica pels berenars. Ànims que encara podem millorar!

. Els Delegats Verds s’han trobat unes cinc vegades al llarg del curs per debatre aspectes mediambientals i compartir inquietuds sobre la nostra escola. Gràcies per la vostra dedicació!

· Aquest primer any de Socialització de Llibres ha estat tot un èxit i el curs vinent apunta igual. Moltes gràcies a totes aquestes famílies que el feu possible.

· Aquest any hem celebrat el III Concurs de Reciclatge i, tot i que la participació ha disminuït, els participants heu elaborat projectes molt interessants i atractius.

Novetats d’aquest curs!

· El projecte Olisses ha estat tot un èxit. Oferir aquest punt de recollida d’oli ens facilita molt les coses i això es nota en la vostra participació tan activa.

· Tenim un Punt Verd a l’escola per a ús de tota la comunitat educativa. Disposem de contenidors de paper i cartró, piles i cartutxos i tòners de tinta.

. Aquest any hem pogut dedicar-li més hores al manteniment del nostre hort. Amb l’ajuda d’un mestre expert, els alumnes de cicle mitjà visitaven l’hort els dilluns i els nens de cicle inicial, els divendres. Gràcies a aquesta sistematització, hem pogut collir pastanagues, bledes, enciams i cebes al llarg de tot el curs.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada