dimecres, 4 de novembre del 2015

XESC

Alumnes i mestres de set escoles de Sant Feliu van participar aquest dijous 22 d'octubre en el III Fòrum XESC del Baix Llobregat que s'ha celebrat al municipi d'El Prat. La trobada, sota el títol "Més enllà de l'hort" ha aplegat una quarantena de centres educatius de la comarca pertanyents a la Xarxa d'escoles per la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) amb l'objectiu d'intercanviar experiències sobre l'agroecologia escolar. En concret, de Sant Feliu han participat infants i mestres de les escoles Nadal, Martí i Pol, Monmany, Pau Vila, Falguera, Mestral, Bon Salvador i Verge de la Salut. 
Durant la sessió, els alumnes dels diferents centres participants han presentat alguna de les accions que duen a terme en els horts que cultiven a l'escola o bé han fet una breu exposició sobre temes relacionats que han treballat a les aules. 
El Fòrum XESC del Baix Llobregat és una activitat adreçada als centres de primària que es fa anualment per promoure l'intercanvi d'experiències en l'àmbit mediambiental entre els alumnes de la comarca i alhora afavorir la reflexió dels infants sobre la importància de la cura de l'entorn. En la sessió d'aquest 2015 s'ha volgut reafirmar els valors dels horts escolars, en tant que espais que fomenten l'observació i l'experimentació i contribueixen al canvi en els hàbits de consum i alimentació dels alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada